یکی از مشکلاتی که همه جوان ها با آن برای راه اندازی کسب و کار مشکل دارند، چگونگی راه اندازی یه کسب و کار قانونی و سود ده است. همیشه در سایت ها و مطالب مختلف در خصوص نوع کسب و کار با علاقمندان به راه اندازی کسب و کار جدید صحبت می شود. مثلا در پروپوزال ها و صفر تا صد کار در خصوص نوع کار است. مثل راه اندازی کارخانه تولید فلان و یا خط تولید بهمان و غیره.

اما چالش اصلی بسیاری از ما این است که این کسب و کارها را باید چطور راه اندازی کرد، به شهرت رسید و سود دهی کرد. بخصوص وقتی با تهدید اشباع شدن کار و بازار مواجه می شویم.

چطور کسب و کار قانونی راه اندازی کنیم؟

اهمیت کسب و کار ها به شناخت اولیه علایق افراد و بازار مناسب کار است. اینکه شما به چه کاری علاقه دارید تنها کافی نیست و باید بازار مناسب آن را نیز شناسایی کنید. اما بازار تنها صرف بازار داخلی نیست و امروزه می توان به راحتی بسیاری از محصولات را به خارج از کشور صادر کرد و سود زیادی هم بخصوص در شرایط فعلی که حمایت زیادی از صادرات می شود به دست آورد.

وقتی بازار را شناختید باید کسب و کار خود را قانونی کنید. تنها راه داشتن یک کسب و کار قانونی که بتوان از طریق آن به سود و صادرات کالا رسید ثبت شرکت است. ثبت شرکت به افراد هویت حقوقی می دهد. اگر به فکر سود دهی زیاد هستید و قصد دارید به حوزه صادرات کالا ورود پیدا کنید و چندین برابر بازار داخلی سود به دست بیاورید الزاما باید شرکت ثبت کنید.

این که می گوییم الزاما شرکت ثبت کنید به این دلیل است که اعتبار نیاز دارید. نه تنها در بازار داخلی بلکه بخصوص در بازارهای خارجی بدون اعتبار کسی برای شما ارزشی قائل نیست. ثبت شرکت اولین گام برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار است. هر نوع کسب و کاری که راه اندازی می کنید برای اینکه حقوقی شود باید در قالب حقوقی و در اداره ثبت شرکت ها ثبت شود.

ثبت شرکت کار دشواری نیست. شما باید همانگونه که بساط کسب و کار خود را فراهم می کنید با استفاده از شراکت با یک تا چند نفر یک شرکت مثلا سهامی خاص یا شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنید. این کار به راحتی توسط شرکت های حقوقی مثل موسسه حقوقی ویونا در کمتر از چند روز برای شما انجام می شود.

ثبت شرکت، اعتبار افراد را بسیار زیاد می کند و باعث می شود تا بتوانید به راحتی در انواع مزایده ها، مناقصه ها، قرارداد ها و غیره شرکت کنید. باور کنید یا نه، شرکت در همین مزایده ها و مناقصه ها و یا بستن قرارداد های در قالب شرکت سود دهی بسیار زیادی دارد و این یکی از مهم ترین دلایل موفقیت شرکت ها به نسبت اشخاص حقیقی است.

چطور به شهرت برسیم؟

اما ثبت شرکت یا تاسیس شرکت نیاز به شناخته شدن دارد. احتمالا شما هم واژه برند سازی را شنیده اید. امروزه در شبکه های اجتماعی برند سازی خیلی سر و صدا کرده و در بازار کسب و کارها نیز زیاد دیده می شود.

مهم ترین اقدام بعد از ثبت شرکت، ثبت برند تجاری است. برند یک هویت یا شناسه برای محصولات و خدمات است و بوسیله این برند است که مشتریان و جامعه داخلی و حتی خارجی شما را خواهد شناخت. برند محصولات و خدمات شما را از دیگران متمایز می کند و باعث می شود به راحتی در بازار و سرمایه گذاری روی این برند شناخته شوید.

برند ها راه شهرت شرکت ها را کوتاه می کنند. با استفاده از شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام می توانید به راحتی با تبلیغات برند خود را به شهرت برسانید و با این ابزار قدرت زیادی برای شهرت و شناخته شدن به دست بیاورید و فروش خود را به شکل زیادی افزایش دهید.

البته برند را می توان ثبت هم نکرد، اما ثبت برند یا علامت تجاری ، باعث می شود تا سو استفاده از برند از بین برود و کسی فرصت و جرات سو استفاده از برند شما را نداشته باشد و حتی نتواند آن را تخریب کند.

فعالیت در کشورهای دیگر با کمی قدرتمند تر شدن شرکت سود آوری آن را بیشتر می کند. در چنین شرایط می توانید با ثبت بین المللی برند خود، از برند یا علامت تجاری خود در سطح جهان و یا هر کشوری که دوست دارید حمایت کنید و اعتبار زیادی به دست بیاورید.

 

خوب تا اینجا با روش راه اندازی کسب و کار ، ثبت شرکت و نهایتا ثبت برند برای شهرت و فروش بیشتر آشنا شدید. تا همین جا سود تولید و کسب و کار شما روز افزون خواهد بود. اما برای اینکه بتوانید سودی چندین برابر را تجربه کنید باید به سمت صادرات و یا حتی واردات مواد اولیه بروید.

چطور صادرات و واردات داشته باشیم؟

یکی از راه هایی که باعث رشد زیاد شرکت ها می شود و سود آنها را تضمین می کند و این سود بسیار زیاد است، صادرات و واردات است. در زمان ثبت شرکت کافی است یکی از قالب های شرکت را که حوزه بازرگانی دارد انتخاب کنید که اغلب قالب شرکت ها دارد. سپس موضوع خود را بازرگانی انتخاب کنید و با واردات و صادرات به سود برسید.

اما واردات و صادرات نیاز به مجوز دارد. مجوز واردات و صادرات ، اخذ کارت بازرگانی است. شرایط دریافت کارت بازرگانی دشوار نیست و باز هم می توانید به راحتی با دریافت کارت بازرگانی حوزه فعالیت خود را گسترده تر کنید.

دریافت کارت بازرگانی به شما فرصت می دهد تا به بازارهای بکر و دست نخورده جهان دست پیدا کنید. بخصوص فرصت های زیادی در بازارهای کشور های همسایه برای فروش محصولات وجود دارد.

صادرات با کارت بازرگانی تنها یک راه کسب درآمد است، واردات و فروش کالاهای اساسی در داخل و یا واردات مواد اولیه مورد نیاز با حذف واسطه ها نیز سود زیادی را سرازیر جیب شما خواهد کرد. از دیگر مزایای اخذ کارت بازرگانی، امکان راه اندازی کسب و کارهایی مانند مبادرت به حق العمل کاری، ثبت و ترخیص کالا از گمرکات ، امکان عضویت در اتاق بازرگانی و بخصوص ارتباط با تجار و شرکت های خارجی است.

یکی از بزرگترین محاسن دریافت کارت بازرگانی این است که شما می توانید در برند خود از علامت ها و حروف لاتین استفاده کنید. استفاده از این علامت ها و حروف برای شما که قصد دارید در کوتاه مدت و یا بلند مدت به سراغ صادرات و واردات بروید و برای اینکه در جهان شناخته شوید اهمیت زیادی خواهد داشت و حتی برای ثبت بین المللی برند نیز اهمیت زیادی دارد.

بصورت کلی راه اندازی یک کسب و کار سود ده و قانونی چهار اقدام اساسی نیاز دارد که در هر حوزه ای که قانونی باشد می تواند انجام شود:

  • شناخت و راه اندازی کسب و کار
  • ثبت شرکت حقوقی
  • ثبت برند یا علامت تجاری
  • دریافت کارت بازرگانی

البته جایی برای نگرانی نیست. شما کافی است کسب و کار خود را شناسایی کنید و بدون در نظر گرفتن تبلیغات منفی در خصوص اشباع شدن بازار کار به سراغ کسب و کار قانونی خود بروید.

برای تاسیس شرکت یا ثبت شرکت ، ثبت برند و علامت تجاری و اخذ کارت بازرگانی می توانید به راحتی این کار را به موسسه حقوقی ویونا واگذار کنید. در نظر داشته باشید که راه اندازی کسب و کار قانونی و رسیدن به سود نیاز به ثبت درست شرکت، اقدامات قانونی مورد نیاز برای قانونی شدن شرکت، ثبت برند تجاری بصورت قانونی و همچنین دریافت کارت بازرگانی با اعتبار بالا نیاز به مهارت دارد که این کار توسط خود شما کمی ممکن است خسته کننده باشد اما تخصص موسسات حقوقی مانند ویونا برای همین است که شما را از این چالش ها نجات دهد و با هزینه کم تمامی نیازهای شما را تامین کند.

 


 

برچسب ها :

توجه : تمام حقوق مطالب برای تیک ابزار محفوظ می باشد.

بخش افزونه ها و ماژول های وردپرس

بخش قالب های وردپرس